Spring naar pagina-inhoud
VAPH

Het VAPH blikt terug op 2023

2023 in vogelvlucht: meer mensen helpen dankzij efficiënte inzet van middelen

Een jaaroverzicht in vogelvlucht is per definitie onvolledig. Ook in 2023 realiseerde het VAPH te veel om op te noemen. De rode draden? Meer mensen helpen. De middelen efficiënt besteden. Intersectorale samenwerking. De toekomst voorbereiden.

“We hebben bergen werk verzet. De resultaten mogen gezien worden”, zegt administrateur-generaal James Van Casteren.

directie van het VAPH in gesprek met teamcoördinatoren
Administrateur-generaal James Van Casteren (midden) in gesprek met afdelingshoofden Dirk Vanderstighelen (links) en Evert Wuyts (rechts) en teamcoördinatoren Sven Pans en Tess Pype

De directie van het VAPH blikt in een interview terug op 2023 >

Het VAPH in cijfers

Het cijferluik van het jaarverslag geeft inzicht in de evoluties binnen de sector en de werking en dienstverlening van het VAPH. Met interactieve mogelijkheden om cijfers op maat op te vragen.

Thema's in de kijker

Nieuw in dit jaarverslag is dat we voor het eerst VAPH-medewerkers uitgebreid aan het woord laten over enkele thema's die bepalend waren voor 2023.

Het raadgevend comité, het belangrijkste adviesorgaan bij het VAPH, formuleerde ook in 2023 adviezen over thema's die het VAPH aanbelangen. Het verslag van het adviserend werk van het raadgevend comité van het VAPH vindt u op de website van het VAPH.

Foto © Filip Erkens